Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Van Ommeren Financieel Adviesbureau is sinds 2005 een onafhankelijk hypotheek- en verzekeringskantoor. Reijer van Ommeren startte toen zijn kantoor in Barneveld. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd intermediairskantoor met 10 medewerkers.
Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je een eerlijke vergelijking geven van de verschillende financiële mogelijkheden, vertaald naar je persoonlijke situatie. Vervolgens is de keuze aan jezelf.
Je kiest bij wie je hypotheek of verzekering uiteindelijk afgesloten wordt.

Het voordeel van ons als intermediair is dat wij meer dan 30 aanbieders qua rente en voorwaarden vergelijken. Wij kijken naar jouw situatie en adviseren vervolgens welke bank of verzekeraar in jouw specifieke situatie de gunstigste rentetarieven en beste voorwaarden biedt. Zo ben je verzekerd van het best passende product.

Je hele hypotheekproces begeleiden wij; vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris. Je kunt het hypotheektraject met een gerust hart aan ons overlaten.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en passend advies voor je hypotheek of verzekering? Dan nodigen wij als Van Ommeren Financieel Adviesbureau je graag uit voor een oriënterend gesprek om de mogelijkheden voor je persoonlijke situatie te bespreken.

Ons team

Het team van Van Ommeren Financieel Adviesbureau bestaat uit deskundige, ervaren en enthousiaste hypotheekadviseurs en binnendienstmedewerkers. Onze adviseurs zijn gecertificeerd. Hierdoor bent je verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft iedere medewerker een up-to-date kennisniveau en de vereiste WFT-diploma’s.

Wij staan graag voor je klaar; of je een starter, doorstromer of oversluiter bent; je bent bij ons van harte welkom!