Uw zorgverzekering

ActueelUw zorgverzekering

Maak voor de zorgverzekering een bewuste keuze

Wij hebben een collectieve overeenkomst afgesloten met zorgverzekeraar Pro Life. Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar. Dit betekent dat zij algemene én christelijke zorg vergoeden. Kiezen voor Pro Life betekent een bewuste keuze.

Speciale Zorg voor Christenen

Bij Pro Life begrijpen ze dat geloof belangrijk is in jouw zorg. Ze weten dat als christen je zorgwensen anders kunnen zijn.

Brede Zorgverzekering

Deze zorgverzekeraar belooft jouw twee soorten zorg: normale medische zorg én zorg die past bij jouw christelijke overtuiging. Zo krijg je zorg die goed voelt.

Transparantie en Toewijding

De Christelijke Zorgverzekeraar wil eerlijk zijn over wat ze bieden. Ze willen je zorg geven die past bij jouw geloof en die jou helpt gezond te zijn op een manier die bij jou hoort.

Zorg voor Lichaam en Geest

Het gaat niet alleen om je lichaam, maar ook om je geestelijke welzijn. Bij deze zorgverzekeraar begrijpen ze dat jouw hele gezondheid belangrijk is.

Een Bijzondere Zorgervaring

Samengevat biedt De Christelijke Zorgverzekeraar zorg die anders is. Ze houden rekening met jouw geloof en bieden zorg die past bij wat jij belangrijk vindt. Zo krijg je zorg die voelt als een goede match.

Let op, wijziging zorgverzekering:

In 2022 is er een nieuwe contractering van toepassing. Het kan dus zijn dat er voor de Principe Polis Budget bepaalde ziekenhuizen niet meer geselecteerd zijn en dat er weer andere ziekenhuizen toegevoegd zijn. U kunt de geselecteerde ziekenhuizen vinden op deze pagina. Dit is dus uitsluitend van toepassing op de budgetpolis.

Kortingen

Je krijgt korting op de premie en voordelen via MijnZorg regio Barneveld

8% korting

op je aanvullende (tandarts)verzekeringen

Voor gezinsleden

De korting geldt ook voor je eventuele gezinsleden.

Christelijke zorgverleners

Toegang tot goede reguliere en christelijke zorgverleners.

Offerte aanvragen

Je kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen en daarna gelijk overstappen naar Pro Life. Heb je vragen of hulp nodig?

0342-42 16 53