Diensten

1) Belastingaangifte
Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het doen van belastingaangifte en advies. Daarom kunnen wij voor particuliere cliënten ook hun belastingaangifte verzorgen.

2) Financieringen

Bij financieringen zijn er twee opties. Dat zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Hieronder vindt u een toelichting van elk van deze diensten.

Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is een lening waarbij de looptijd, de maandelijkse aflossing en de rente vaststaan. Meestal mag de klant zelf bepalen waaraan hij het geld uitgeeft. Over het geleende bedrag moet de klant elke maand rente betalen. De klant moet ook elke maand iets aflossen. De hoogte van de rente staat vast en verandert daarna niet. Rente en aflossing vormen zo maandelijks een vast bedrag. De looptijd van de persoonlijke lening is van te voren vastgelegd. Vaak is deze beperkt tot 60 of 120 maanden. Het is niet mogelijk afgeloste bedragen opnieuw op te nemen. Bij extra aflossingen of een vervroegde aflossing van de gehele lening, worden kosten in rekening gebracht.

Doorlopend krediet
Een doorlopend krediet is een lening. Meestal mag de klant zelf bepalen waaraan hij het geld uitgeeft. Over het geleende bedrag moet de klant rente betalen. Deze rente kan schommelen en staat dus niet vast. De rente kan elke maand hoger of lager uitvallen. Vaak moet de klant ook elke maand iets aflossen. Door de maandelijkse aflossingen neemt de schuld af. Bij een doorlopend krediet mag de klant afgeloste bedragen weer opnemen. De klant mag echter niet meer opnemen dan het afgesproken maximale bedrag. Vooraf staat niet vast wanneer het doorlopend krediet is afgelost. Er is dus geen vaste looptijd. Een ander kenmerk van een doorlopend krediet is dat de klant altijd meer mag aflossen dan oorspronkelijk afgesproken. Het is ook mogelijk om de lening in één keer af te lossen. Er zijn geen kosten verbonden aan extra aflossen.

"Let op! Geld lenen kost geld"

3) Verzekeren

Bij het afsluiten van een hypotheek wordt door een geldverstrekker ook vaak gevraagd bepaalde verzekeringen af te sluiten. Indien u dit wenst kunnen wij dit voor u verzorgen. De premies zijn scherp en de aanvragen worden volledig door ons verzorgd.

 
Bel mij terug

 

Contactinfo

Van Ommeren Financieel Adviesbureau

Albert Plesmanstraat 2
3772 MN Barneveld

Tel: 0342 42 16 53
E-mail: hypotheek@vanommeren-fa.nl